Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Jitka Kocurová (33) se chystá pod čepec. Tam ji zažene její partner Tomáš Abraham (42), který už Jitce pořídil zásnubní prsten. „Ano, chystáme svatbu,“ přiznala Blesku Kocurová. Ta si na veselku musela pořádně počkat.

Za sebou má totiž dva dlouhodobé nevydařené vztahy s podnikatelem Janem Fulínem a fotbalovým brankářem Alešem Chvalovským. Ani s Abrahamem to dlouho nevypadalo příliš nadějně. Když ho Jitka poznala, byl totiž ženatý. Přesto Kocurová porodila svému milenci syna a trpělivě čekala, až se rozvede. To se povedlo už minulý rok a tak veselka byla jen otázkou času.

„Nechceme nic velkého, spokojíme se s účastí jen těch nejbližších,“ dodala blondýnka, která uspěla i jako herečka. Její role Pamely ve filmu Účastníci zájezdu se stala již legendární. Věřme, že podobným úspěchem skončí i její život po boku bohatého ředitele zahraniční firmy Tomáše Abrahama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám