Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že Nela Slováková (20) čelí obvinění, že zvítězila v realityshow Hotel Paradise nečestným způsobem. Blonďatá Brňačka se cití z celého srdce nevinná a naopak z nečestného jednání při soutěži obvinila svého úhlavního nepřítele Viktora Valentu (34), přezdívaného Gino.

„Gino je neskutečný hajzlík. Dozvěděla jsem se, že se pokusil zmanipulovat výsledky soutěže," zaútočila na svého bývalého spoluhráče Nela.

„Ve skutečnosti to měl Gino všechno dobře promyšlené. Slyšela jsem, že v hlasování smskami měl dohodnutý nějaký podvod a roli v tom hráli dokonce operátoři. Co se přesně dělo se brzy dozvím," říká Nela a jedním dechem dodává: „Obávala jsem se, že mu jeho podvod výjde. Když jsem ale během finále spatřila přítomnou notářku, oddychla jsem si."

Vítězka hambaté soutěže měla pochopitelně obrovskou radost z výhry v hodnotě 50 tisíc eur. Neméně příjemným pocitem pro ni byl fakt, že porazila právě Gina. „Hned to druhé, co mě napadlo když mě vyhlásili vítězkou bylo, že jsem ho porazila. Byl to úžasný pocit," svěřila se nám Slováková.

Reklama

Další články

Načítám