Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz se podařilo získat fotografii z tajného večírku, na které jen v růžovém prádélku pózuje Česká Miss Earth, úřadující třetí nekrásnější dívka České republiky Šárka Cojocarová (35). Spousta alkoholu, plný popelník a předvádění vnad v růžovém prádélku bylo tou pravou zábavou.

"Fotka je ze soustředění Miss ČR v Egyptě. S holkama jsme si udělaly na hotelovém pokoji veselý večírek. Bylo tam hodně horko, tak bylo potřeba se schladit," řekla Super.cz s úsměvem Cojocarová (35).

Hlavou jí vrtalo především to, jak se fotka na veřejnost dostala. "Fotku jsem měla jen já, spolubydlící finalistka Soňa Dedíková a myslím ještě Lucie Petrišková (bývalá milenka Leoše Mareše (47) pozn.red.). Hodně zvláštní," zamyslela se Cojocarová (35).

Občasné večírky má v oblibě. "Nijak to nepřeháním. Samozřejmě se občas ráda napiju, nejčastěji asi na různých oslavách. Několikrát týdně vypitá někde v baru na zemi se ovšem neválím. Nejsem žádná Hanychová (38)," řekla Super.cz Cojocarová (35).

Momentálně na mejdany nemá ani pomyšlení. Ruší i pracovní zakázky. "Čekají mě dvě státnice, první už za dva týdny. Takže sedím nad učebnicemi. Mám teď měsíc volna a  práci beru jen výjimečně," dodala Česká Miss Earth.

Reklama

Další články

Načítám