Hlavní obsah
Článek

Kdopak si to nešikovně černou parukou zakrývá čím dál tím víc šedin? Kdo si myslí, že v kadeřnictví našel bájný elixír mládí? Poznáte muže na snímku, který si po letech zase zkusil, jaké to je mít černé skráně, ale zapomněl si u toho obarvit i své obočí a pořádně nasadit paruku?

Hvězdou Malého pitavalu z velkého města a manželem ženy, která má v poslední době problémy se zákonem a pitím, je samozřejmě oslavenec Jiří Krampol (85). Ten se i s ženou Hankou vypravil do kadeřnictví Martina Žifčáka v centru Prahy. A zatímco jeho choť si vyzkoušela hned několik nových stylů, Krampol jen jeden. Vypadal opravdu bláznivě.

„Když jsem chtěl, aby mi z manželky udělali Nastěnku, tak jak to vidím, ze mě, i kdyby se sebevíc snažili, ani za pomoci plastických chirurgů už Ivánka neudělají,“ řehtal se na celé kolo Krampol. Ten si tedy naštěstí nechce vracet ztracené mládí. Jiří byl evidentně ve výborné náladě. „Daří se mi zdravotně i pracovně a i s manželkou, i když to musím zaklepat, to zatím vypadá dobře. Když nemá problémy, jsem sám víc v klidu,“ uzavřel populární herec a bavič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám