Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen scientologická církev, ale také půvab francouzské herečky s ukrajinskými kořeny Olgy Kurylenko (38) mohl zapříčinit rozpad jednoho z dosud nejpevnějších manželství Hollywoodu. Tom Cruise s Olgou Kurylenko natáčel sci-fi film Oblivion, při kterém se z nich měli stát víc než jen herečtí kolegové. Jiskření mezi nimi se prý na place dalo krájet.

Za vším hledej ženu, říká se. Zda i v případě Cruise a Holmes toto pořekadlo platí, vědí jen oni sami. Zdroj z natáčení však uvedl, že se spolu herecký pár vodil za ruce, i když se zrovna nenatáčelo. Pořád se na sebe usmívali a chemie mezi nimi působila na maximum. Mluvčí Cruise jejich chování omlouval: „Jsou to herci, jejich jiskření na place je jen hraní a jejich práce.“

Olga Kurylenko, jež je původem Ukrajinka, se proslavila převážně rolí Bond girl Camille Montes ve 22. bondovce z roku 2008 Quantum of Solace.

Reklama

Další články

Načítám