Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Miroslav Etzler zažívá vztahovou euforii s novou přítelkyní Helenou. Herec ale nejspíš vůbec netuší, s kým má tu čest.

Zásadní informací je, že jeho nové děvče ve skutečnosti čeká, až jejího partnera pustí z vězení. Podle informací deníku Aha! soužití Heleny a jejího odsouzeného přítele není zrovna idylické.

„Ona mu říkala debil a nějakou dobu dokonce žili odděleně. Je s ním pro peníze," uvedl deníku nejmenovaný zdroj a přidal další podrobnosti: „Ona s ním stále udržuje kontakt. Stará se mu o všechny věci venku. Dělá to kvůli penězům. I proto zavřela obchod, protože nemusí makat."

Je pravda, že paní Helena svůj obchod s luxusní italskou módou nedaleko Pařížské ulice opravdu uvedla mimo provoz. Na otázku, jestli vedle vztahu s Etzlerem udržuje ještě další vztah, odpověděla takto: „To je jedno. Dobrý, nebudu se vyjadřovat, jo? Tak jo."

Aby toho nebylo málo, deník Blesk odhalil další šokující skutečnost ze soukromí Etzlera. Jeho bývalá milenka Radka Pavlovčinová (35) se nechala slyšet, že jako milenec nemá takové kvality, jak by se očekávalo. „Jak bych vám to řekla… Už si na to vůbec nepamatuju a není to proto, že by snad od toho našeho románku uplynula moc dlouhá doba," práskla deníku mladá herečka.

Reklama

Další články

Načítám