Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Honzo, gratulujeme! Mladičký zpěvák ze SuperStar Jan Bendig (30) tak dlouho všechny vodil za nos ohledně své sexuální orientace, až na popud našeho článku o jeho milenci přiznal barvu. Ještě před dvěma dny se zapřísahal, že není gay, ale pak se za své dlouholeté lži zastyděl a šel s pravdou ven. „Jsem na kluky. Vím to od malička,“ oznámil oficiálně sympaťák Honza.

„Pro mé fanynky to bude velký šok, ale budou to muset skousnout. Bylo to pro mě těžké přiznat a musel jsem spoustě lidem lhát. Teď se mi konečně ulevilo,“ řekl ve VIP zprávách Bendig. Ten údajně chodí s Davidem Zurickem, jednadvacetiletým nevycválaným Slovákem, který je nově Honzovým manažerem, ale rozhodně mu svým chováním nedělá dobré jméno.

„To, že někdo dělá někomu manažera, ještě neznamená, že ti dva spolu tvoří pár. Nejsme milenci a nemáme spolu sexuální vztah,“ tvrdil Zurick našemu redaktorovi a pak se mu snažil zakázat, aby ještě někdy kontaktoval samotného Bendiga. Teď už víme, jaká je pravda.

O Honzově orientaci si národ šuškal od doby, kdy se objevil v pěvecké soutěži. Nechtěl ale nic přiznávat, prý kvůli tomu, že si stále ještě nebyl ničím jistý. Až to došlo tak daleko, že se do svých lží zaplétával a lidé z něj měli legraci. Třeba i ve chvíli, kdy velmi zvláštně ve filmu líbal Sandru Novákovou. „Nechtěl jsem tomu věřit, doufal jsem, že budu mít něco s holkama,“ ospravedlňuje se.

Přátelé za ním stojí a i silně věřící rodina ho podpořila. „Čekal jsem, že to bude horší. Řekli mi, že jsem jejich syn a že mě budou brát a milovat mě takového, jaký jsem. Začínají to chápat,“ dodal s úlevou chlapec s úžasným hlasem.

Reklama

Další články

Načítám