Hlavní obsah
Článek

Že rychlá sláva dokáže mladým umělcům zatemnit mozek, to naposledy v českém šoubyznysu ukázal idol mnoha dívek z Hlasu Česko Slovenska Daniel Mrózek. Osmnáctiletá hvězdička se na narozeninách kolegy ze soutěže Miloše Novotného podle svědků zlila a zdrogovala a nakonec prý urážela i všechny kolem sebe.

„Chodil za roh na jointy a taky dost pil. Neustále mě častoval oslovením ty p**o, i když jsem mu dávala najevo, že je to krajně nevhodné. Nakonec v návalu opilecké upřímnosti řekl, že ho samotná oslava nebo nějaký Miloš vůbec nezajímají, že stejně přišel jen proto, aby se nechal vyfotit,“ říká moderátorka večera, travesti komička Naděžda Krupská. Podle dalších zúčastněných do sebe házel Mrózek jednoho panáka za druhým a o barmanovi neměl váhat prohlásit, že je to p***s.

Sám kadeřník Daniel nepopírá, že měl naváto, ale urážky odmítá. „To nemám zapotřebí. Zdrogovaný jsem nebyl, ale pilo se tam. A pak jsem řekl Milošově manažerce svůj názor. Takže mě z té akce vyhodili,“ reagoval pro Super.cz Mrózek. Ten se měl holedbat tím, že jeho kariéra bude zářnější než ta Novotného a oslavu označit za snobskou. „Všichni na něj nevěřícně hleděli. S takovým chováním moc daleko nedojde. Chybí mu pokora,“ dodal k tomu svědek incidentu z řad Novotného přátel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám