Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera amerického herce Stephena Baldwina (46) Hailey roste do krásy i do výšky. Jako milovnice tance má navíc štíhlé a pevné tělo. Předpoklady pro úspěšnou modelingovou kariéru jsou tak u šestnáctileté Hailey v hlavních kritériích splněny. Okouzlující blondýnka však zatím neprahne po vystavování se před fotoaparáty a kráčení po módních molech, jejím snem je stát se profesionální tanečnicí.

Hailey má rovněž umělecky zaměřenou matku, je jí brazilská grafička Kennya Baldwin, kterou si Stephen Baldwin vzal v roce 1990. Hailey je jejich mladší dcerou, má totiž ještě o dva roky starší sestru Alaiu. Jejími strýčky jsou pak Alec Baldwin, Daniel Baldwin a William Baldwin, kteří jsou stejně jako táta Stephen herci, režiséři a producenti filmů.

Mladá nadějná tanečnice se o víkendu bavila s přáteli na pláži v Miami, kterým nesla i osvěžující drinky. Jedním z nich byl i Austin Mahone, kterému se přezdívá nový Justin Bieber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám