Hlavní obsah
Článek

Americký Jižní Charleston bije na poplach. Když rodině Powersových na okraji města zmizela trpasličí koza, přičítali to její členové nějakému zlodějíčkovi. Realita byla však o něco drsnější. Svou kozu totiž našli mrtvou uvnitř domu svého souseda. Pokud by to samo o sobě nebylo šokující, svědkové tvrdí, že mladík se nacházel jen kousek od kozy polonahý, v ženském spodním prádle.

Úřady tvrdí, že 19letý Mark Thompson pravděpodobně tři dny "ujížděl na kuchyňských solích," které prý inhaloval. To však podle jeho sousedů vysvětluje to, co se stalo, pouze částečně.

Lisa Powersová získala trpasličí kozu pro svého vnuka minulý pátek. Když šla spát, tak bylo zvíře přivázané k domu. Její synovec však obdržel během noci telefonát, že se koza nachází v Thompsonově domě.

Místní šerif uvedl, že Thompson přivedl kozu do svého domu a zabil ji. Koza prý postupně vykrvácela z krku. Když vešli sousedé do jeho domu, tak ho našli jak stojí v ženském spodním prádle nedaleko od zabité kozy. Jen malý kousek od kozy prý ležely nespecifikované pornografická fotka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám