Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý rok se stala podle časopisů Maxim a FHM nejsvůdnější ženou planety a letos se nás snaží Rosie Huntington-Whiteley (37) přesvědčit, že ze své krásy nic neztratila. Svůdná blondýnka se věnuje převážně modelingu, ale slušně nastartovala i svou hereckou kariéru, když v třetím pokračování Transformers vystřídala v hlavní roli Megan Fox (37).

Zviditelnění je pro celebrity v době popularity sociálních sítí skutečně o mnoho snazší, než tomu bývalo dřív. Zasíláním svých odhalených snímků na sebe upozorňují nejen krásné slavné ženy, ale hojně jej využívá například i David Beckham, který prostřednictvím svých účtů na Facebooku a Twitteru komunikuje se svými fanoušky pravidelně. Pozadu nezůstávají ani Rihanna, Bar Refaeli či Kim Kardashian.

Rosie, jež je přítelkyní anglického herce Jasona Stathama (44), nepatří mezi nadšence, kteří by sebestředně zahltili svými snímky profily všech svých přátel a fandů, ale když už se rozhodne nějaký moment ze svého soukromí zveřejnit, stojí to za to podobně jako tato fotka v pelíšku.

Reklama

Další články

Načítám