Hlavní obsah
David Zápal
Článek

S novým ročníkem soutěže Česko Slovensko má talent přichází porotkyně Lucie Bílá (57) se zásadní a pro všechny své obdivovatele mužského pohlaví smutnou změnou. Během prvních castingů na sobě vystřídala hned několik šatů s nulovým dekoltem, které většinou nosí ženy, jež mají prsa po tatínkovi. Podívejte se do fotogalerie, co všechno si na sebe Lucie oblékla.

Zdá se, že se nejslavnější česká zpěvačka rozhodla, že tentokrát už bude v soutěži na sebe upozorňovat jen názory a nikoliv vzhledem. I když i její účesy stojí za to. Jeden nám chtě nechtě připomněl ofinku kdysi slavné moderátorky Televizních novin na Nově Evy Jurinové...

Lucie s Martinem Dejdarem a Jaro Slávikem (49) podle informací z televize začali zostra. „Tolik trojitých křížků jsme tu už dlouho neměli,“ tvrdí člen štábu v narážce na možnost poroty, aby ukončila předčasně vystoupení toho soutěžícího, který se jí hnusí.

Bílá ještě před tím, než usedla mezi svými kolegy, veřejně začala hájit Jaro Slávika, producenta, jenž to nedávno od médií schytal za svou gay porno minulost.

„Každá slavná osobnost má těžkej život, protože dostala boží dary a někdy to s ní zamává. Hoď kamenem, kdo jsi bez viny. Každý má něco, nějaký škraloup. Něco, na co není pyšnej. Řeknu vám jednu důležitou věc: Opravdu si stojím za Jaro Slávikem. Je to vzdělaný muž, noblesní bytost, můj kamarád. Je to člověk, kterého si nesmírně vážím. Ať měl jakoukoliv minulost, a ať ho v životě ještě cokoliv čeká, vždycky za ním budu stát. Mám ho ráda a jsem pyšná, že budu opět sedět vedle něho,“ uvedla na svém profilu na Facebooku.

Uvidíme, zda budou stejně shovívaví i ti soutěžící, vůči kterým Slávik vysloví nelítostnou kritiku. Možná se pak dočká i drsné reakce a rýpanců na svou divokou minulost, kdy se za peníze miloval s muži…

Reklama

Další články

Načítám