Hlavní obsah
Článek

Společnost Franklin Mint představila panenku, po níž v Británii touží od pátku 29. dubna skoro každá holčička. Jedná se totiž o Kate Middleton (42) v dokonalé kopii svatebních šatů značky Alexander McQueen. Panenka ale není žádnou levnou záležitostí, vyjde na 180 liber – tedy asi 4 850 korun.

Vévodkyně z Cambridge v šatech návrhářky Sarah Burtonové se usmívá bílými perličkami a nese také kopii skutečné svatební kytice z konvalinek, kterou Kate na svatbě nechali uvít.

Dokonalá je prý také kopie čelenky zvané tiára, kterou manželce prince Williama půjčila sama královna Alžběta II.Ta ji zdědila po vlastní matce. Dívky a sběratelé panenek se mohou těšit také na kopii Dianina snubního prstenu, který William navlékl své budoucí ženě při zásnubách.

„Na svatbu bylo pozváno jen kolem devatenácti set lidí, kteří byli svědky z první ruky, ale všichni fanoušci si mohou tuto výjimečnou událost připomenout a mít doma vlastní kousek této kouzelné události s panenkou Kate Middleton ve svatebních šatech,“ uvedla Samantha Wolfová ze společnosti Franklin Mint.

Reklama

Další články

Načítám