Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože jsou na odlehlém statku, jenž se stal pro soutěžící reality show Farma dočasným domovem, opravdu drsné podmínky, je potřeba si občas zvednout náladu. Naposled se tak stalo, když Michal dostal k narozeninám dvě lahve slivovice. Ty farmáři ztrestali a výsledkem byly opravdu neuvěřitelné opilecké excesy. Odvázalo se hlavně dámské osazenstvo v čele s blondýnkou Sárou.

Ač to začalo vcelku nevinně, přiťuknutím na Michalovy narozeniny, Šárka, Jana a Sára se nakonec ztřískaly jak carští důstojníci. Vrcholem jejich řádění byl nápad, jít se vyválet v bahně, což se také stalo. Úplně nejvíc pod parou byla mladičká Sára, které nestačilo válení se v blátě. Pokračovala uvnitř chalupy, kde se nejdřív polonahá tiskla k šokovanému Milanovi, který nevěděl, co dělat, tak se skloněnou hlavou zíral do stolu, a nakonec se ostatními soutěžícími nechala vyhecovat, zvedla tričko a oslavenci ukázala svá prsa.

Na opravdu neuvěřitelnou podívanou, která je ochutnávkou dnešního dílu, se můžete podívat na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám