Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky ceně Český lev za hlavní roli ve filmu Protektor se před dvěma lety stala herečka Jana Plodková opěvovanou kráskou. A ve filmu vypadala skutečně fantasticky. Co se ale během uplynulé doby stalo? Jana je stále hubenější a ani nejmodernější typy brýlových obrub jí na kráse nepřidávají.

Když se Plodková objevila na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde zastupovala nový snímek Marka Najbrta Polski film, všichni na ni zírali s otevřenými ústy. Jana se ukázala v luxusních modelech, na něž si potrpí, připomínala v nich ale ramínko na šaty, jak na ní plandaly.

Herečka je tváří optického studia svého partnera Filipa Žilky a je tak chodící reklamou na brýlové obroučky, i když nemá o moc víc než jednu dioptrii na každém oku. Brýle ale každý její model doplňují a mnohdy to není zrovna šťastné. Když se po tiskové konferenci převlékla na premiéru filmu do luxusních červených šatů, určitě by jí to bez nich slušelo daleko více.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám