Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už si všichni mysleli, že vztah Miss ČR 2004 Jany Doleželové (42) a jejího partnera Richarda Podroužka je minulostí, fámy se nepotvrdily. Jana už se celé měsíce ve společnosti s Richardem neobjevila. Nastalo tak důvodné podezření, že už spolu ti dva nejsou.

Jako blesk z čistého nebe tak zapůsobil pohled, když spolu nakráčeli ruku v ruce na párty finanční skupiny Karla Komárka. A Jana se tvářila, jako by se nechumelilo. "Jsme tady spolu, proč by ne. Přes den jsme byli na golfu," řekla Super.cz nejkrásnější česká majitelka lékárny.

I když má pořád skvělou figuru, modeling už téměř pověsila na hřebík. "Věnuji se moderování a své lékárně," uvedla. Na večírku na Mlýnské kolonádě překvapila také tím, že si vyrazila v klobouku, jako by byla pozvána na dostihy v Ascottu.

"Nestačila jsem si udělat vlasy a jelikož se akce odehrává venku, je to vlastně jakási garden párty, takže se klobouk hodí," domnívá se Jana.

Jana Doleželová a Richard Podroužek se zasnoubili loni na jaře na dovolené na Seychelách. Na stavbu do roka a do dne si ale čas nenašli. I když se jich na ni neptali novináři, ale jejich známí, odmítli to komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám