Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Léto je v plném proudu, většina lidí se chystá na dovolenou a silnice jsou plné motorkářů. Velké množství příznivců silných strojů je i v českém šoubyznysu. Kdo by ale čekal, že se na těžkém stroji vydá na dovolenou vyvinutá písničkářka a členka Two Voices Jana Rychterová (41)?  Diva, která se svou kolegyní nedávno předvedla famózní dekolt, na koncertech vystupuje v načančaných róbách. Ve volném čase ovšem preferuje motorkářský oděv a burácení motoru. Super.cz ji přistihl, jak se projíždí bez přilby po Praze.

„Samozřejmě, že normálně jezdím s helmou, mám se ráda! Teď jsem si jenom přeparkovala, abych na tu svoji lásku viděla,“ vysvětlila.  A jakou plánuje dovolenou?

„Chystáme se koncem července do Slovinska. Pojede asi šestnáct motorek, všechno fajn lidi a už se na to strašně těším. Stavíme se i u moře, ale budeme jezdit hlavně v horských oblastech Triglavu," podotkla.

Dárcem orgánů se Rychterová stát nehodlá: „Na chopperech se nejezdí rychle, my jsme jiný gang,“ směje se.

„Když jedu na motorce, jsem prostě šťastná. Kochám se krajinou, zpívám si do helmy a od té doby, co jezdím, skládám písničky vlastně jenom na motorce. Ty nejněžnější mě napadají už jenom za jízdy,“ dodala zpěvačka, která právě dokončuje repertoár na CD Crazy Classic pro Two Voices, kde se jistě objeví nějaká inspirace z letních cest.

Reklama

Další články

Načítám