Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když akční hrdina Jean Claude Van Damme zavítal na Slovensko, musel mít jako správná hvězda speciální servis! Super.cz se podařilo zjistit pikantnosti ze zákulisí jeho pobytu. A získali jsme i fotografii, kde se herec na četné žádosti svlékl do půl těla a ukázal vymakanou muskulaturu.

Herec byl ubytovaný v luxusním hotelu Grandhotel Praha v Tatranské Lomnici. Už jeho samotný příjezd byl hodně dobrodružný. Letěl z Hongkongu, kde natáčel pokračování snímku se Stallonem, ale zmeškal přípojný let.

„Jeho cestování se prodloužilo skoro o 12 hodin. I když byl velmi unavený, na fanoušky i personál byl velmi příjemný,“ uvedla mluvčí Tatry Moutain Resorts Katarína Šarafínová.

Poté se přesunul na otvírání Nestville parku, kde na něj čekal celodenní program mezi fanoušky i křest whisky, tam se také podíval i na expozici o historii lihovarnictví a vůbec první slovenskou whisky samozřejmě i ochutnal.

„Van Damme ze Slovenska po skypu telefonoval se svými rodiči, kterým vylíčil krásy Slovenska, rodičům popsal slovenskou krajinu s krásnými horami,“ dodala Šarafínová.

Šéfkuchař pro něj vytvořil speciální jídelní lístek. „Speciality z něj budou moci ochutnat i další hosté hotelu,“ dodává Šarafínová.

Van Damme si mohl vybrat ze šesti hlavních chodů. V nabídce měl například mořského ďasa s lesními hříbky a zeleninou, steak z tuňáka s rýžovou rolkou a pikantní omáčkou, kuřecí steak na šalvěji se sépiovými tagliattelmi.

Mohl ochutnat také telecí filetky s blanšírovanou karotkou a bramborovou pěnou či pečený hovězí steak s ratatouille s celerovým pyré.

Akčnímu hrdinovi nejvíce chutnalo gaspacho s konfitovanou hruškou a mátou. „Dokonce si objednal čtyři porce,“ uvedl zdroj z hotelu.

Podle zákulisních informací mu do Tater volal producent a nabídl mu roli ve filmu. „Byl jsem u toho, když mu volal producent a bavil se s ním o roli v novém filmu a několikamiliónovém honoráři za tuto roli,“ dodává zdroj.

Reklama

Další články

Načítám