Hlavní obsah
Článek

Gabriela Partyšová (45) každý všední den od sedmi do devíti večer uvádí na karlovarském filmovém festivalu doprovodné programy jedné automobilky. Pokaždé se také musí obléknout do jiných šatů a využívá k tomu místní půjčovnu luxusních rób českých i zahraničních návrhářů.

"Je trochu chladno, tak mám vybraný model z kůže od návrhářky Petry Balvínové," prozradila Super.cz Gábina před akcí. Šaty jí opravdu moc slušely. Ovšem šok pro všechny nastal ve chvíli, kdy na večírek vešla moderátorka Michaela Ochotská (39).

Té stylistka z půjčovny oblékla šaty od stejné návrhářky a ve velmi podobném stylu. "Je to jedna kolekce," krčila rameny Míša a rozhodně nevypadala nadšeně, že s Gábinou vypadaly jako dvojčata.

"Šaty k významným příležitostem si půjčuju, protože v nich nemohu jít do společnosti dvakrát. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych je měla na stejné akci podobné nebo dokonce tytéž jako jiná žena. A vlastně si ani nepamatuji, že by si někdo oblékl šaty po mně. Ale to už tak nesleduji," uzavřela půvabná blondýnka.

Obě dámy se spolu odmítly vyfotit nejen z důvodu, že měly téměř stejné šaty i účes, ale také proto, že jsou tvářemi konkurenčních televizních stanic.

Reklama

Další články

Načítám