Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Adela Banášová (43) a tanečník Peter Modrovský (28) si chtějí pořídit potomka. Dvojice se už několikrát rozešla, ale teď jsou delší dobu spolu a podle vlastních slov už dokonce začali na dítěti pracovat.

Podle deníku Nový čas se však Modrovský nadále brání svatbě. „Já beru spíš lásku a upřímný vztah bez vázanosti, papírů a komplikací. Nejsem zastáncem toho, že se musíme vzít,“ nechal se slyšet Modrovský.

Nejlepší slovenskou moderátorku může těšit alespoň změna Modrovského postoje k případnému společnému potomkovi. „Chceme děťátko, stejně jako každý,“ uvedl Modrovský, který ještě před časem prohlašoval, že si užívá život svobodného muže. Ke změně názoru na dítě mu asi pomohla práce s dětmi v jeho taneční škole. „Je to velká paráda,“ nechal se slyšet.

Dvojice pojede v nejbližších dnech na společnou dovolenou do Laosu a Vietnamu. Romantické cestování bude ideální příležitostí počít potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám