Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní zahájení karlovarského filmového festivalu není významnou událostí jen co se filmu, ale také módy týče. A letos bylo ve znamení opravdu prestižních značek. Kdo by si myslel, že české herečky mají tak nabité peněženky, že si pořizují šaty od Diora, Fendi a dalších světových módních domů, pletl by se.

Jeden z nejprestižnějších módních magazínů pro ně totiž zařídil exkluzivní půjčovnu. Ta ze zahraničí nechala dovézt na 40 luxusních rób a k nim odpovídající množství doplňků a bot. „Já mám na sobě boty Dior, které si měla vzít původně Aňa Geislerová a šaty od Ivany Mentlové,“ řekla Super.cz půvabná herečka Hana Vagnerová.

Nádherné šaty od Diora na sobě měly herečky Aňa Geislerová a Jitka Schneiderová. V luxusních šatech Fendi přišla topmodelka Pavlína Němcová. Ty ale z půjčovny nepocházejí. Sehnal jí je její stylista Filip Vaněk.

Jediný, kdo si své šaty koupil, byla jako již každoročně nejzářivější hvězda místního dění Andrea Verešová. „Pocházejí z Itálie. Vybírala jsem decentní model, protože jsem zjistila, že Česko není na okázalou módu ještě připravené,“ svěřila.

Slavnostní zahájení karlovarského festivalu ozdobila svou přítomností světová star Helen Mirren, která z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky převzala Křišťálový glóbus za přínos světové kinematografii.

Reklama

Další články

Načítám