Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka loňské SuperStar Markéta Konvičková (29) opět překvapila. V loni se svěřenkyně prezidenta Akademie populární hudby Petra Šišky stala Objevem roku na Českém slavíku. Její objevitel jí zařídil dokonalý komfort i při nahrávání druhé desky. Nutno podotktnout, že existenci prvního alba málokdo zaznamenal. Pomůže tentokrát Markétě mikrofon za půl milionu, který zdědila po Britney Spears?

První květnový týden se Markéta zavřela do nahrávacího studia, aby nazpívala pěvecké party na svou desku. Spolupracuje s řadou hudebníků těch nejzvučnějších jmen. Muzika se natáčela v americkém Nashvillu pod dohledem producenta Steva Walshe, který stál za Norah Jones a Erasure. Zpěvy hlídá v Praze hudební režisér Boris Carloff, který spolupracoval například s Depeche Mode.

"První dny tato hvězdná sestava věnovala výběru mikrofonu. Díky unikátní sbírce Borise Carloffa mohla Markéta vyzkoušet mikrofony od Barbary Streisand, Johnyho Cashe i Pink," prozradila její manažerka Michaela Nová. "Nakonec byl vybrán světový unikát za 18 tisíc euro, který v Evropě vlastní pouze producent Britney Spears Alex Martin," doplnila. Markéta Konvičková s ním nazpívá i svůj pilotní singl, který představí i v podobě videoklipu.

Ačkoli management Konvičkovou velmi tlačí, zatím je slavnější její kolegyně ze soutěže Monika Bagárová. Ovšem i o Ewě Farne, za níž stál podobně silný tým jako za Konvičkovou, se zpočátku mluvilo jako o protekčním frackovi. Možná ještě Markéta všechny překvapí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám