Hlavní obsah
Článek

V dnešní poslední školní den odnepaměti nosí děti domů vysvědčení. A jak už to bývá v normálních rodinách, také potomci slavných mívají známky od vynikajících až po ty nejhorší. Přečtěte si, kdo uspěl, kdo pohořel a kdo ještě vůbec nic neví!

„Deváťák Vincent měl vyznamenání s jednou dvojkou, Kordulka, která vychodila první třídu, dostala samé jedničky,“ pochlubila se nám herečka Veronika Žilková (62).

Její kolegyně Tereza Brodská výsledky svého syna Sama úzkostlivě tají. „Již před několika lety mi přísně zakázal, abych o něm mluvila,“ přiznala nám ze zahraniční dovolené.

Ještě překvapivější bylo vyjádření Slavice Lucie Bílé (58). „Filip chodí do britské školy a navíc do ročníku, kde už se závěrečné zkoušky dělaly před měsícem a posílaly do Británie. Tam je anonymně zhodnotí a výsledky vrátí opět až po prázdninách. Takže jestli mu škola šla nebo nešla, uvidíme až pak,“ uvedla Bílá.

U Mahuleny Bočanové (57) je situace trochu specifická. Jak sama řekla, její Márinka má duši šestiletého dítěte, a tak chodí do školy, kde ani ve čtvrté třídě klasické vysvědčení nedostala. „Márinka má slovní hodnocení. Když to řeknu stručně, bylo tam, že je svědomitá, pracovitá a že dělá velké pokroky. Takže jsem si poplakala a už jsme na cestě na chalupu,“ řekla nám Mahu.

Asi největší potíže s učením má jedno z dětí Martiny Gavriely (45). „Vysvědčení? Ani mi nemluvte, je to katastrofa,“ vyděsila nás moderátorka Hotelu Paradise a Top Star Love. Pak ale vysvětlila, jak se věci mají. „Antonio se učí dobře, tam to bylo dobré, ale trochu bojujeme s Jessicou. Má dysgrafii, dysortografii a dyslexii a navíc není žádný šprt. Ani nemá být po kom,“ řekla nám Gavriely, ale dceřiny známky, mezi nimiž podle našich informací nechyběly ani čtyřky, prozradit nechtěla.

Reklama

Další články

Načítám