Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka Beyoncé (42) v pondělí na benefičním večírku Costume Gala Institute 2011 v newyorském Metropolitním muzeu umění dokázala, že je stále jednou z nejpřitažlivějších žen světa. V extrémně upnutých šatech od návrháře Emilia Pucci vynikla její štíhlá postava, ale díky velkému výstřihu také bujné poprsí. Její dmoucí se dekolt přitahoval pozornost všech fotografů a zpěvaččin manžel se pýřil jako páv.

Devětadvacetiletá zpěvačka v poslední době výrazně zeštíhlela, dietu možná drží i se svým manželem, rapperem, hudebním producentem a zakladatelem oděvní značky Rocawear Jay-Z, ten totiž také viditelně pohubl.

Každoročně významná událost se letos konala na počest zesnulého návrháře Alexandera McQueena, jenž v únoru 2010 spáchal sebevraždu. Uctít jeho památku přišla řada známých osobností mezi nimiž nechyběly zpěvačky Madonna (65), Rihanna (36), Jennifer Lopez či Jennifer Hudson, dále modelka Gisele Bundchen, herečky Sarah Jessica Parker, Renee Zellweger, Gwyneth Paltrow, Salma Hayek, Penelope Cruz či Demi Moore. Na události se však objevili i známí muži, například Mick Jagger, Paul McCartney či herec Orlando Bloom s manželkou Mirandou Kerr.

Modelka Miranda Kerr na sebe v posledních týdnech upozornila opakovaným zasíláním fotografií na internet, kde kojí. Nejvíce však média zaujala pózováním v plavkách pro firmu Victoria's Secret pouhé tři měsíce po porodu.

Související témata:
Galavečer

Reklama

Další články

Načítám