Hlavní obsah
Článek

Často ji vídáme v důstojné pozici moderátorky primáckých zpráv a snad by nás ani nenapadlo, že dělá něco jiného, než informuje o zdražování nebo politických jednáních. Terezie Kašparovská (33) ale není v soukromí žádná barbína. Máme snímky, na kterých se přehrabuje kostmi a lebkami zesnulých. A je to hodně drsný pohled…

Moderátorka se totiž zúčastnila natáčení nového pořadu Na vlastní riziko, v němž diváci uvidí reportéry Primy v nečekaných a někdy až šílených situacích. Mají je prověřit v tom, co vše jsou schopni zvládnout a zda si dokáží sáhnout až na dno.

Když Terezie sfárala do dolu nebo pracovala v lomu, byla to ještě legranda. Úsměv jí ztuhl na rtech až při exhumaci ostatků zemřelých z hrobů, které byly pro neplacení rušeny. „Byla to docela síla,“ vypravila ze sebe populární televizní hvězda.

Pořad, který u nás nemá svou extrémní povahou obdoby, vysílá Prima family každé pondělí od 21 hodin. Můžeme se například těšit i na drsnou Báru Tachecí, která si projde tvrdým protiteroristickým výcvikem.

Reklama

Další články

Načítám