Hlavní obsah
Článek

Modelky musejí své profesi přinášet daň. Nejen, že to nejde bez ultraštíhlé postavy, ale nutností je neustálé nošení vysokých podpatků. "Snesu patnácticentimetrové, dvaceticentimetrové i pětadvaceticentimetrové. A když mají boty platformu, tak ještě vyšší. Ale odnášejí to moje prsty na nohou," přiznala Super.cz Miss World Taťána Kuchařová.

Táňa se stala tváří řetězce, který boty prodává, a je to ta pravá. "Ani nevím, kolik párů bot doma mám, ale každopádně minimálně jedny pro každou příležitost, kterou si vymyslíte," říká. "Boty jsou pro mne šperk, zásadní doplněk k outfitu," dodává s tím, že je na vysokých podpatcích schopna strávit nejen hodiny, ale i celé dny.

"A kolik ujdu? Asi hodně. Vezměte si, že jste na několik hodin na akci a pořád vlastně přecházíte z místa na místo. Ale krokoměr jsem si ještě nikdy nevzala," smála se Táňa, která nezapomene na jednu příhodu, kdy ji obuv zradila.

"V Londýně jsem předávala ocenění na slavnostním vyhlášení televizních cen. Praskl mi pásek u střevíčků a sotva jsem to odbalancovala a botu táhla za sebou. A to jsem ještě musela udržet na hlavě korunku," vzpomínala.

Reklama

Další články

Načítám