Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Eva Čížkovská (58), kterou si diváci asi nejvíce pamatují coby servírku v seriálu Hospoda, snad zapomněla stárnout. I když se seriál Hospoda natáčel již před šestnácti lety, zub času se na představitelce servírky Janinky vůbec nepodepsal. Spíš naopak, vypadá lépe. A přestože má už dvě děti, dál vypadá jako žena vamp a pořád by mohla směle strčit spoustu třicítek do kapsy!

Eva, jež nyní září v komedii Oskar divadla Anife Vyskočilové, na sebe hodně dbá, preferuje zdravý životní styl a je to na jejím zevnějšku velmi dobře znát.

„Nechala jsem si udělat nové vlasy, abych se líbila divákům,“ směje se Eva, která se svěřila do rukou kadeřníka celebrit Martina Žifčáka, jenž se stará o vlasový porost všech herců a hereček divadla a Evě udělal účes, který jí sluší víc než ten, jenž měla kdysi v Hospodě.

„Evička vypadá pořád stejně krásně jako před dvaceti lety. Je nádherná a usměvavá. Použil jsem u ní bezamoniakovou barvu pro zdravý lesk vlasů. Vlasy jsem jí prostříhal a provzdušnil, účes jsem nechal takový, aby umožňoval flexibilitu úprav na různá představení,“ vysvětlil Žifčák, který se stará i o Hanu Krampolovou, Míšu Dolinovou a další hvězdy, kterým nabízí i prodlužování vlasů.

Reklama

Další články

Načítám