Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska s očima jako studánky a rty, které by jí záviděla i Angelina Jolie, se jmenuje Kristína Peláková, ale pokud se zajímáte o dění na slovenské hudební scéně, znát ji budete pod uměleckým jménem Kristína.

Kristína vydala už třetí album s názvem Na slněčnej straně sveta, jehož slavnostní křest proběhne dnes v prodejně s hudbou na Václavském náměstí. Ze svého nejnovějšího počinu je mladá zpěvačka nadšená. „Mám velkou radost, že si na tomto albu najdou to své všechny věkové kategorie. Skladby jsou zvukově barevné. Na albu se dokonce objeví i malý smyčcový orchestr, klasická i foukací harmonika, živý i elektronický cimbál a buzuki,“ uvedla.

Při přípravách nového alba jí pomáhal její přítel a manažer v jedné osobě. To, že spolu tráví téměř 24 hodin denně, jim evidentně prospívá, neboť zpěvačka naznačila, že se dokonce začíná mluvit o svatbě. „Ano, ale víc neprozradím,“ usmívá se Kristína tajemně.

Reklama

Další články

Načítám