Hlavní obsah
Článek

Herečka Lindsay Lohan (37), která se v posledních letech mnohem více než herectvím proslavila svými skandály a problémy se zákonem, je paparazzi sledovaná na každém kroku. Není proto divu, že ji nachytali i ve chvíli, kdy si zašla do Ženského centra v Los Angeles poněkud „na lehko“, tedy bez podprsenky. Sluneční paprsky pak snadno pronikly hereččiným černým bavlněným trikem a obnažily její plné poprsí.

Lohan se v neděli ukázala v losangeleském Ženském centru v doprovodu své právničky Shawn Chapman Holley a v současnosti se již pomalu připravuje na nový životní režim. Ten jí nastane koncem týdne, kdy si začne odpracovávat soudem nařízených 480 hodin veřejně prospěšných prací. V Ženském centru bude vyučovat kurzy herectví pro ženy bez domova. Zbylou část trestu si však odpyká na mnohem méně příjemnějším místě - v márnici. Nejhorší pro ni však bude zřejmě tříměsíční pobyt za mřížemi.

Prospěšné práce i 120 dní ve vězení čtyřiadvacetileté herečce nařídil soud poté, co byla obviněna z krádeže zlatého řetízku v jednom kalifornského klenotnictví. Lindsay se však dosud vehementně brání, že si jej pouze zapomněla sundat a odešla z obchodu. Přestože rozsudek v tomto případu bude vyřčen až začátkem června, samotné obvinění soudci stačilo k tomu, aby vznesl rozhodnutí a Lindsay poslal za mříže. Mladá hvězda teenagerských filmů Past na rodiče, Protivný sprostý holky či Mezi námi děvčaty byla totiž od roku 2007, kdy řídila pod vlivem alkoholu, v podmínce.

Reklama

Další články

Načítám