Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Pergnerová (49) sice získala po čtyřech letech mateřské práci snů při moderování reality show Farma, ale pořád se zmítá v existenčních starostech. Musela se vystěhovat z domu, o jehož vlastnictví jí přítel Jiří Chlebeček lhal, a se dvěma dětmi, dvěma psy, třemi kočkami a papouškem se nastěhovala k mamince, kde má konflikty se svým bratrem.

"Bylo to pro mne jediné útočiště. Nemám na to, abych si za milióny koupila byt nebo dům. A kdo by mi chtěl něco pronajmout se vším tím zvířectvem?," ptá se Tereza, která doufá, že se díky miliónovému honoráři postará o rodinné zázemí. "Vím, že příští smlouvu už budu podepisovat sama a dvacetkrát si ji přečtu," míní moderátorka. "Muži lžou, ale milujeme je," krčí rameny s tím, že na Chlebečka nezanevřela, stýká se s ním a v budoucnosti s ním stále počítá. "Jsem monogamní typ, neměla jsem mnoho mužů. A nelze zahodit spoustu let života," domnívá se.

Tereza Pergnerová se dnešním dnem rozhodla udělat velkou čáru za svojí minulostí a naposledy promluvit o všem, co poznamenalo její život. Od vztahů s otcem, přes drogovou závislost až k nafocení porno fotografií do časopisu. Se zástupci médií se sešla v poledne, v nočních Televizních novinách dnes před jedenáctou večer promluví naposledy.

Tereza vzpomínala, jak si v roce 1999 píchla první dávku heroinu, když žila s otcem svého syna Samuela Františkem. I na to, jak v absťáku rodila. "Snad nejhorší okamžik, na který vzpomínám, bylo, když se Samuel narodil a já potřebovala další dávku. Přemluvila jsem sestřičku v porodnici, abych si mohla se třiceti stehy zajet domů. Nalhala jsem jí, že se něco přihodilo v rodině, a přitom jsem si potřebovala dát heroin," svěřila.

Za co se nejvíce stydí, a to dodnes, že nafotila snímky pro Leo. Pyšná je naopak na to, že po čtyřech letech dokázala zvládnout svoji závislost. "Už ani maminka mi nevěřila, když jsem zase odjížděla na detox. Tenkrát v Plzni mi pomohlo, že se na detoxu mohlo kouřit. Možná díky tomu jsem to na poxté zvládla," domnívá se Tereza, která je už deset let čistá.

Více ze zpovědi Terezy Pergnerové přinese Super.cz již brzy

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám