Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Procházková působí v modelingu už dobrých pár let. Až nyní si ale splnila svůj veliký sen a spolupracuje s obdivovanou Beatou Rajskou.

Česká módní návrhářka využila modelku k nafocení své kolekce pro podzim a zimu 2012/2012. Zároveň bude Vicemiss České republiky 2007, která je známá spíše pod svým dívčím jménem Chmelířová, v modelech Rajské perlit na bilboardech umístěných kolem českých silnic a dálnic.

„Jsem ráda, že jsem začala spolupracovat s paní Rajskou. Její práce se mi vždycky moc líbila. Byla jsem nadšená z fotek z její minulé kampaně. Musím říct, že jsem byla potěšená, že to letos dělám já," svěřila se nám Chmelířová během focení kampaně v luxusním fitness centru na okraji Prahy.

Podobné nadšení panovalo na druhé straně. „Veroniku jsem využila na jednu moji přehlídku na doporučení mého kamaráda a padly jsme si do noty. Teď jsme nafotili celkem osm modelů. Fotilo se v exteriéru, aby byla ve hře také příroda," popisuje Beata Rajská.

Vy máte jedinečnou příležitost si fotky ze zákulisí prohlédnout v galerii. Už za pár týdnů se Chmelířová objeví na bilboardové kampani salonu Beaty Rajské. Dá se očekávat, že řidiči budou mít co dělat, aby uhlídali řízení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám