Hlavní obsah
Článek

Herec Čestmír Řanda (†60) obvinil herce Václava Vydru ze zpronevěry a vytunelování společnosti, která se zabývala prodejem zbraní, ve které byli oba jednatelé. Řanda tvrdí, že již učinil právní kroky a na Vydru opakovaně podal žalobu a trestní oznámení. Nyní usiluje opět o znovuotevření případu.

"Vydra firmu poslal sám do konkurzu. Tvrdil, že neměla zakázky a majetek vyvedl na stínovou firmu stejného jména, kterou tajně založil a zapsal. Tu pak prodal a okradl tak i banku. Tato firma existuje dodnes pod posléze změněným názvem C.I.D. Praha. Klasickej tunel," řekl Super.cz Řanda. "Policie to opět řeší, podal jsem na Vydru trestní oznámení. Za to by měl jít do vězení," dodal Řanda.

Václav Vydra celou situaci vidí jinak. Myslí si, že Řanda, který má v posledních letech o role nouzi a byl půl roku ve vězení kvůli neplacení alimentů, má potřebu se přes něj jen zviditelňovat a upozorňovat na sebe.

"Nezažaloval mě. Nevím ani za co by mohl. Nedlužím mu nic. Od policie mi nic nepřišlo. Myslím, že se na sebe pan Řanda jen snaží upozorňovat," řekl Super.cz Vydra. "Naštěstí jsme byli tenkrát tři společníci. I třetí společník by jistě měl k tomu co říci a oponoval by názoru pana Řandy. On i zaměstnanci vědí, co se ve firmě odehrálo a jakým způsobem skončila," vysvětluje Vydra.

Naopak Václav Vydra s druhým společníkem prý podali trestní oznámení na Čestmíra Řandu. "Je to už případ starý patnáct let. Nevím, proč má pan Řanda potřebu neustále o tom hovořit. Beru to jako jeho formu touhy po zviditelnění," upřesňuje.

"Tenkrát jsem naopak my podali na Řandu trestní oznámení za pokusy o zpronevěru, kterých se dopustil. V té době jsme normálním způsobem přestali komunikovat. Víc bych k tomu opravdu již nerad říkal. Jakákoliv reakce budí další reakce. Byl bych rád, kdyby to už skončilo," uzavřel Vydra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám