Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nové zjevení české hudební scény, dvojice složená ze zpěvaček Markéty Konvičkové (29) a Elis, dál provokuje muže. Blondýnku ze SuperStar a brunetku, která zatím žádnou televizní show neprošla, dal dohromady producent Petr Šiška a dívky zaujaly už první společnou skladbou Bye, Bye. K ní natočily klip, v němž záměrně útočí na nejnižší pudy.

Dívky si oblékly stejné kostýmy, které zdůraznily jejich bujné dekolty, a předvedly energii, kterou by jim starší kolegyně mohly závidět.

Klip, ve kterém se střídá retro se současností, ještě více podtrhuje totální odlišnost těchto dvou zpěvaček. Rozdílnost je zde opravdu ku prospěchu věci. Ani Markéta, ani Elis se nebojí případné nevraživosti, ke které kolikrát ženy nemají mezi sebou daleko. Naopak.

„Taky už jsem slyšela různé chytráky, kteří mě nabádají k ostražitosti. Musím se těmto radám jen smát. S Elis se mi pracuje moc dobře. Jsme si věkově blízké, takže si rozumíme i po té lidské stránce. A myslím, že z klipu pohoda sálá,“ říká Markéta Konvičková.

Elis její slova potvrzuje „Já se v tomhle prostředí teprve rozhlížím, ale fakt nemám strach, že bych si v rámci nějaké rivality v budoucnu trhala s Markétou občanky. Než nad těmihle hloupostmi teď spíš přemýšlím o tom, aby se klip u lidí chytl a zpříjemnil jim letošní léto. To mě fakt zajímá mnohem víc,“ míní šestnáctiletá Ostravanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám