Hlavní obsah
Článek

Sporťačka Jana Adamcová (52) je už několik let maminkou na plný úvazek. Ani péče o dvě malé děti jí však nebrání myslet na sebe a důsledně pečovat o tělesnou schránku, kterou dostala do vínku. „V první řadě cvičím. Po letech aerobiku a sklapovaček jsem objevila pilates. Důležité je samozřejmě také správné stravování. To mně, jakožto velkému labužníkovi, působí někdy starosti. Už mnoho let večeřím nejpozději v 19 hodin. Dlouhou dobu se tato metoda osvědčovala. Ale moje tělo, jak se zdá, už mi tuhle fintu "nebaští", takže vymýšlím nové způsoby, jak ho oblafnout. Dobrou vílou je pro mě MUDr. Ivana Němečková, která mi dovede vždy skvěle poradit,“ přiznala půvabná Jana.

Ta na prestižní pražské klinice u MUDr. Ivany Němečkové absolvuje pravidelně zkrášlovací procedury. „Oblíbila jsem si u ní masáže na speciálním přístroji, který modeluje tělo. Ty nabízejí řešení množství problémů, ať už si je u zrcadla namluvíte, anebo je skutečně objektivně máte,“ míní Jana, která tak nemusí mít nejmenší problém pochlubit se svou skvělou postavou v plavkách.

„Na rozdíl od mých dětí mám určitě ráda spíše soukromé bazény. S přibývajícím věkem se to bude zřejmě stupňovat. Nicméně, tu a tam se člověk musí ukázat v plavkách i na veřejnosti, zejména pokud miluje moře. Nezbývá než o tělo zkrátka pečovat,“ prohlašuje Jana, která Super.cz nastínila svůj prázdninový program: “Na léto si neděláme žádné velké plány, v tomto období je krásně i tady, takže my za mořem a teplem vyjíždíme raději v zimě. Pokud to čas a zdraví dovolí, vyjedeme jen na pár dnů do Chorvatska.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám