Hlavní obsah
Článek

Šestinásobná matka Lacey Wildd (44), která má za sebou již dvanáct plastických operací, při nichž si opakovaně nechává zvětšovat ňadra, s tím stále nehodlá přestat. Její vysněnou metou je stát se majitelkou největšího poprsí na světě, a proto se nyní chystá svá ňadra velikosti dvanáct podrobit dalšímu zákroku.

Blondýnka z Miami závislá na svých vnadách přitom nerespektuje ani prosby svých dětí, které ji žádaly, aby se svou posedlostí již přestala. Čtyři z jejích šesti potomků ve věku od pěti do sedmnácti let, kteří s ní stále bydlí v jedné domácnosti, dokonce přiznali, že si z nich kvůli vzhledu jejich matky ve škole spolužáci utahují.

Lacey Wildd, jejíž původní jméno je Paula Simonds, ještě stále pracuje jako glamour modelka spodního prádla a podle jejích slov by další zvětšení na velikost čtrnáct výrazně zvýšilo zájem o ni a mohla by vydělat daleko více. To vše prý údajně dělá pro to, aby zajistila svým dětem dobrou životní úroveň. Ty však chtějí matku od jejího záměru odradit. Obávají se, že implantáty takové velikosti mohou vyvolat nežádoucí reakce nebo infekci, která ji může i zabít. Lacey se však zdá být již dávno přesvědčená o své pravdě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám