Hlavní obsah
Článek

Je možné, že prince Harryho jen dojala slavnostní atmosféra svatby staršího bratra, nebo že vypil  příliš mnoho šampaňského, ale dost možná jen využil ideální situace, aby své dlouholeté přítelkyni Chelsy Davy naznačil, jak vážně to s ní myslí. Harry totiž podle britského deníku Telegraph své Chelsy v pátek večer během svatebního veselí řekl: „Budeš další.“

Vztah mladšího z královských synů s pětadvacetiletou dcerou milionářského provozovatele safari v Zimbabwe je přitom od začátku velice bouřlivý. Dvojice se poznala koncem roku 2004 a od té doby se v podstatě neustále rozcházejí a opět dávají dohromady. Přestože se veřejnost domnívala, že je pár v současnosti znovu od sebe, blonďatá Chelsy se v pátek na královské svatbě objevila a s Harrym tvořili dojem zamilovaných hrdliček.

Na party, jež následovala po svatebním obřadu, se prý Harry uvolnil natolik, že z jeho úst měla být směrem k Chelsy vyřčena malá žádost o ruku. Princ své dlouholeté lásce naznačil, že právě ona bude další, která se dočká královské svatby.

Osud ale zřejmě tomuto páru příliš nepřeje. Chelsy se totiž již před časem nechala slyšet, že její srdce bije pro Zimbabwe, kde se narodila a vyrůstala. Do sousední Jihoafrické republiky se navíc stále vrací a snaží se tam prosadit jako právnička. Podle zdroje blízkého páru je tím, kdo se vdávat nechce právě Chelsy. Její neklidná a bouřlivá povaha by prý vůbec nekorespondovala s královskými požadavky a šestadvacetiletá blondýnka si je toho dobře vědoma.

Reklama

Další články

Načítám