Hlavní obsah
Článek

Ano, je to on. Vypátrali jsme, že účastník hříšné reality show Hotel Paradise Martin Klušák byl jednou z hlavních hvězd přehlídky Osmanyho Laffity, která se odehrávala na schodech před Rudolfinem.

Svalnatý krasavec, který předváděl už třeba i pro návrhářku Jiřinu Tauchmanovou, funguje nejčastěji jako model spodního prádla. Na přehlídku Osmanyho kolekce podzim-zima 2011/2012 se tedy dostal klasicky přes casting. Jelikož ale díky svým svalům nebyl schopný obléct Osmanyho saka, využil ho kubánsko-český návrhář jinak.

„Nabídl mi ale, že bych mohl na jeho přehlídce ukázat své nahé tělo, dělat mu nahou antickou sochu. Po ujištění, že nic nebude vidět, jsem nabídku přijal," vzpomíná Martin.

Klušák v hříšné reality show působí jako naprostý suverén, ale během módní show v něm byla malá dušička. „Bál jsem se, aby mi něco nevykouklo," směje se.

Na zážitek vzpomíná Martin rád, přestože mu vzpomínku kazí fakt, že za své vystoupení údajně dodnes neobdržel honorář. „Spolupráce byla perfektní až na jednu maličkost, že jsem doteďka nedostal zaplaceno," říká Klušák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám