Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelný a dojemný příběh sedmileté holčičky Charlotte Neve z Lancashiru, která se zázrakem probudila z kómatu, popisují britská média. Dívka utrpěla mozkovou příhodu, což je u takto malých dětí extrémně vzácné, a v bezvědomí ležela na jednotce intenzivní péče.

Prognóza lékařů nebyla příznivá a její rodina se obávala nejhoršího. Dívce nakonec nepomohly ani léky, ani operace, ale písnička od její oblíbené zpěvačky.

„Vlezla jsem si k ní do postele a objala ji. Byla připojena k přístrojům a nereagovala na nic. Náhle se z rádia ozvala Adele (35),“ popsala její matka Leila. Písničku „Rolling In The Deep“ Charlotte znala, předtím už si ji s maminkou zpívaly.

Dívce se najednou na tváři objevil úsměv. Lékaři byli v šoku.

Holčička již totiž prodělala dvě operace, které měly zastavit krvácení do mozku. Šance na uzdravení ale byly i tak mizivé.

„Je to naprostý zázrak. Lékaři mi řekli, abych se s ní naposledy rozloučila, a já už si myslela, že svou malou holčičku ztratím,“ citoval matku The Daily Mail.

Jenže písnička od Adele vše změnila, dívka už za pár dní byla schopná mluvit. Od té doby uběhly týdny a měsíce a malá Charlotte teď už nejen chodí, dokonce se vrátila do školy a navštěvuje hodiny tance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám