Hlavní obsah
Článek

Americký herec a držitel dvou Oscarů za mužský herecký výkon v hlavní roli Sean Penn (50) byl spatřen, jak v sobotu v noci odchází ruku v ruce s blonďatou kráskou Scarlett Johansson (26) z after party konané po slavnostní večeři v Bílém domě.

Večeře v prezidentském sídle se zúčastnila pouze Scarlett. Jejím oficiálním doprovodem byl hereččin bratr Hunter Johansson. Na následné after party konané v baru Bloomberg & Vanity Fair se však ukázal už i Penn, který se své o 24 let mladší přítelkyni stále dvořil. Nakonec byli oba spatřeni v půl třetí ráno, jak se drží za ruce a společně odjíždějí z místa neznámo kam.

O vztahu obou hollywoodských ikon se spekuluje již delší dobu. Padesátiletý herec, režisér a držitel Oscara za role ve filmech Tajemná řeka a Milk, byl se Scarlett nachytán paparazzi již dříve, jak tráví společné chvíle v Mexiku, ale jako milenecká dvojice se nikdy neprezentovali.

Scarlett známá z filmů Zaříkávač koní či Ztraceno v překladu se v prosinci minulého roku rozvedla po dvou letech s hercem Ryanem Reynoldsem.

Reklama

Další články

Načítám