Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Bernášková si v sobotu v pražském kostele U Salvátora vzala za muže scenáristu seriálu Vyprávěj Rudolfa Merknera. Kromě rodinných příslušníků přihlíželo asi čtyřicetiminutovému obřadu také mnoho jejich seriálových kolegů. Nechyběla například Nela Boudová, která Janě svazek odsvědčila, Roman Vojtek s rodinou, Mahulena Bočanová, Veronika Freimanová a mnoho dalších. Za družičku šla Janě její pětiletá dcera Justýnka.

Po obřadu, při němž se nevěsta dokonce dojetím rozplakala, se zhruba 150 svatebčanů přesunulo na velkolepou party, která se konala na lodi Vyšehrad na Vltavě. Odtud také pocházejí fotografie čerstvých novomanželů, kteří společnou plavbu životem zahájili opravdu stylově. Mejdan začal ve čtyři hodiny odpoledne a trval do půlnoci. Poté se manželé odebrali domů, kde strávili svatební noc.

Na pořádné party samozřejmě nesmí chybět hudební doprovod. Nejinak tomu bylo na Janině a Rudolfově svatebním večírku. "Zahráli a zazpívali nám Michal Hrůza, Roman Vojtek a posléze také kapela mistra zvuku Vyprávěj Jirka Klenka band," sdělil Super.cz čerstvý novomanžel, který nám prozradil, kam se se svou půvabnou manželkou chystají na svatební cestu: "Pojedeme do New Yorku a jsme oba hodně natěšení." Super.cz přeje na společné cestě životem hodně štěstí!

Reklama

Další články

Načítám