Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle už není náhoda. Kateřina Kristelová (44) vytrvale tvrdí, že se během doby, kdy se rozvádí s manželem Martinem Tůmou, nesblížila s moderátorem Kazmou. Prý jsou jenom kamarádi. Pár se dal dohromady na pracovní cestě v Rakousku, kam je pozval výrobce automobilů. A teď si spolu udělali další romantický víkend zasponzorovaný bohatou firmou.

Soukromým letadlem si zaletěli do Popradu, odkud pokračovali dál do Liptovského Mikuláše a areálu Tatralandia. Protože se tvářili, že spolu nic nemají, každý vyfasoval klíče od soukromého srubu. Kazma z Kateřinina vycházel za pár hodin, když celá společnost, pozvaná do největšího vodního zábavního areálu na Slovensku, vyrážela za kulturním programem.

To, že se ale ve Spišské Nové Vsi volila Miss Spiša, bylo Kazmovi dost jedno. Oči měl jen pro Kateřinu, která si pro ten večer vzala šaty, pod nimiž nesměly prosvítat kalhotky. To ostatně musel vědět, protože jí zlatou průsvitnou róbu v jejím srubu pomáhal vybírat.

Katka ho sice chvíli přehlížela a věnovala se konzumaci spišské pálenky a diskuzím se slovenskými miliardáři, kteří celou akci pořádali, ale pak vše dobře dopadlo. Pár odjížděl společně a spolu byli také po ránu viděni, když vyráželi z Katčina srubu na snídani.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám