Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57) finišuje stavbu svého vysněného domu ve vesničce Buštěhrad za Prahou. Když herečka moderovala otevření nového interiérového centra, rozpovídala se Super.cz logicky o některých vychytávkách své zlaté klícky.

„Můj dům je zvláštní tím, že se jedná o jeden velký prostor bez dveří. Šatnu a toaletu ale budu muset občas uzavřít, tak jsem si zde vybrala troje speciální dveře, které se zasunují do zdi a nebudou proto vidět," říká Mahulena, která má prý nezvyklou fobii - nenávidí kliky. „Žádné kliky se mi nelíbí, mám s nimi problém. Jediné dveře v pravém slova smyslu proto budou jen u vchodu," říká herečka.

Asi největší zvláštnost domu Bočanové se nachází v ložnici. Uprostřed místnosti s vysokými stropy o velikosti dvěstětřicet metrů bude herečka spát na speciálních kachlových kamnech. „Bude to takové speciální ležení s výhledem na všechny strany i do stropu," popisuje libůstku Mahulena.

Mahulena využila skutečnosti, že její dům stojí u rybníka a obklopuje ho nádherná příroda. Proto je většina obvodových stěn skleněná. „Okna budou vlastně takové obrazy a příroda se mi tak bude měnit před očima," rozplývá se herečka, která se na novou adresu bude stěhovat již v srpnu.

Mahulena se těší, že se vrátí do regionu, kde třináct let žila s manželem Viktorem Mrázem, a kde vyrůstala její dcera Márinka. Zároveň jí je ale trošku líto, že bude muset opustit svůj byt na Staroměstském náměstí.

„I tohle bydlení mělo něco do sebe. Já říkám, že Staromák je takové město ve městě. Miluju ten pohled na střechy okolních domů," říká. „Děsím se toho, že vrátím klíče a už se sem nikdy nevrátím, proto bych byla nejradši, aby se sem nastěhoval někdo z mých kamarádů a já se sem mohla vracet," popisuje svůj plán herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám