Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemná zlomenina zápěstí ruky bývalé první dámy, kterou si Dagmar Havlová (71) přivodila po nešťastném pádu minulý týden při představení hry Cyrano! Cyrano! Cyrano!, působí vrásky na čele nejen jí samotné, ale také produkci seriálu Sanitka 2, kde paní Dagmar ztvárňuje jednu z ústředních postav doktorky Foldynové. Není divu. Operativně se totiž musel překopat natáčecí plán.

Na place před kamerou měla stát podle původně plánovaných propozic paní Dagmar již dnes. Vše se nakonec podařilo kloudně vyřešit a v natáčení nenastanou trhliny. Scény s hlavní ženskou hrdinkou pokračování kultovního seriálu přijdou na řadu hned, jak bude fit a sundá sádru.

„Paní Havlová na středečním natáčení nebude. Nicméně natáčení běží podle plánu, scény s ní budou dotočeny později, až se zotaví,“ potvrdila včera odpoledne deníku Aha! mluvčí České televize Michaela Fričová. Super.cz přeje rychlou rekonvalescenci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám