Hlavní obsah
Jakub Kynčl
Článek

Možná je jí 37, to ale neznamená, že stále nestrčí do kapsy leckterou 18letou modelku. Na přebalu květnového čísla brazilského Vogue vypadá Kate Moss (50) prostě kouzelně! A nebýt mezi modelkami celebritou, její věk by z hlavní fotografie odhadl asi jen málokdo.

Kate Moss je na přebalu nového čísla magazínu oblečena do ... víceméně ničeho (podívejte se do fotogalerie tohot článku). Na sobě má pouze designové zlaté náramky a hodící se náušnice, které jí skvěle ladí s medově zbarvenými vlasy a tmavými očními stíny. Poté už si povšimnete asi jen drobounkých tetování, které má modelka přímo nad svým pozadím.

Focení půvabné modelky se ujal její dobrý známý, módní fotograf Mario Testino.

"Kate jsem potkal na začátku její kariéry, což je už asi 20 let. Krátce po její první přehlídce pro Galliana jsem šel do zákulisí, abych jí pogratuloval. Našel jsem ji však v slzách, byla zklamaná, že předváděla pouze jeden model v celé show," začal dojemný příběh Testino.

"Odpověděl jsem jí, že v životě jsou parfémy a kolínské. Kolínské musí člověk použít hodně, protože rychle vyprchává. Parfému však stačí jedna kapka a vydrží celou noc.'Ty jsi ten parfém, půjdeš dál a dál,' řekl jsem a ani jsem netušil, jak moc pravdivé tyto mé věty budou. A ani to, že jsem v tu chvíli položil základ celoživotními přátelství," dodal Testino, jehož luxusní kniha s fotografiemi Kate Moss za uplynulé dvě dekády se právě dostala do prodeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám