Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kristýna Pumprlová si na své konto připsala další skvělý úspěch a opět tak dokázala, že česká krása se ve světě neztratí. Na mezinárodní soutěži Miss Fashion TV 2012, do jejíhož finále se probojovala, si nasadila korunku pro absolutní vítězku.

Soutěž, jež se konala na Kypru, přitom ani v nejmenším nebyla procházka růžovou zahradou, jak by se mohlo zdát, ale naopak drsný dril. Dřina se ale české krásce vyplatila. „Před finále jsem byla hrozně nervózní, ale moc mi pomohly hodinové rozhovory s přítelem a maminkou. A nakonec to dopadlo tak, jak jsem si přála. Je to obrovský úspěch, že jsem porazila finalistky z celého světa. Proto se mi asi nikdo nediví, že ukápla i nějaká ta slzička štěstí,“ svěřila se Kristýna s bezprostředními dojmy.

Mrzí ji jen to, že s ní její blízcí nemohli být v okamžiku, kdy porota vyhlásila její jméno. „Ale i podpora na dálku mi moc pomohla,“ dodala modelka, která podle svých slov zapůsobila i tím, že s porotci po celodenním náročném nácviku choreografie neobrážela místní diskotéky. „Již od začátku jsem trčela z davu, protože jsem nechodila s porotci po diskotékách, ale tak v závěru to pro mě bylo asi plus, protože pochopili, že svou práci beru seriózně a věnuji se opravdovému modelingu,“ uzavřela Kristýna.

Reklama

Další články

Načítám