Hlavní obsah
Článek

Pippa Middleton má ke své starší sestře, která je již nyní známá jako Catherine (42), vévodkyně z Cambridge, výjimečný vztah. Sestry spolu vycházejí nadmíru dobře a obě mají velmi podobný vkus co do oblékání. Ten jim vštípila jejich matka Carole.

Podle fotografií by ale jen málokdo poznal, že je Williamova (41) milá o více než rok a půl starší než její sestra. Ta má ovšem svůj půvab, kterým jen během královské svatby učarovala tisícům mužů z celého světa. A princ Harry (39) nebyl výjimkou.

Philippa Middletonová zvaná Pippa v Harrym vzbudila malého rošťáka. Po celou dobu obřadu po ní laškovně pokukoval a když cestou od oltáře šli vedle sebe a poté u sebe stáli na balkóně Buckinghamského paláce, měla Velká Británie jasno. Kdyby královská rodina spojila svá pouta s Middletonovými dvojnásobně, nikdo by se nezlobil. A princ Harry asi už vůbec.

Může to mít však jeden "malý" háček. Pippa, jejíž šaty nechávaly na svatbě jen málo prostoru pro představivost, má totiž vážnou známost. Podle Daily Mailu je zasnoubená za Alexe Loudona, který pracuje na londýnské burze. Pár o své budoucnosti mlčí, ale zřejmě jen proto, aby nezastínil významné dny nové vévodkyně z Cambridge, kterou se Kate Middletonová svatbou stala. Je však dost možné, že budou oddáni ještě letos.

A kdyby se snad Harry Pippě opravdu zalíbil a ona se kvůli němu rozešla, zjistila by si o něm asi úplně všechno. V únoru byla vyfocena na jednom večírku v družném rozhovoru s Harryho bývalou Chelsy Davy. A o čem si dívky povídaly, to vědí jen ony.

Reklama

Další články

Načítám