Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Balogová (45) poprvé ukázala svého syna Pepíčka ve společnosti. Vyrazila s ním na dětský den a benefiční koncert do jižních Čech. Syn si den s ostatními dětmi doslova užil.

Na akci dorazila Martina i se svojí maminkou a kamarádkou. Její přítel Pepa si stále odpykává svůj trest ve vězení. „Přítel ještě není doma, ale těšíme se na něj, musím říct, že i tak to zvládám s malým velice dobře,“ svěřila se Martina.

Nedávno se vyrojily spekulace o jejím rozvodu. „Byla jsem překvapená, kde to novináři vzali. Já nemohu podat žádost o rozvod, protože nejsem vůbec vdaná,“ uvedla exkluzivně pro Super.cz věci na pravou míru zpěvačka, která chystá nové album. Na něm pracuje s Ondřejem Brzobohatým.

„Jsem tak v jedné třetině. Mám představu, že bude ve středně rychlém i pomalém tempu. Chtěla bych si postavit kapelu a pak vyjet na koncertní šňůru,“ prozradila Balogová.

Na benefiční akci v Martinském Mlýně kromě Martiny vystoupila Jitka Zelenková, Světlana Nálepková, Marek Ztracený, Martin France nebo Bohuš Matuš. Před koncertem se konal dětský den, na něm malí návštěvníci soutěžili ve veselých hrách, potkávali pohádkové bytosti, získali zdarma minerální vodu nebo spoustu jiných dárků a sladkostí.

Večer se konal raut pro VIP osobnosti a celebrity to pořádně rozjely. Bohuš Matuš nebo Vlasta Horváth ochutnali drinky z vodky, kterou pijí světové celebrity. Bohuš přijel bez své přítelkyně a užíval si to, jak to šlo. A jak je na tom s pitím alkoholu Martina Balogová?

„Já piji alkohol jen příležitostně, skoro vůbec ne, občas se divím, co si dokážou novináři o mém vztahu k alkoholu vymyslet a napsat,“ uzavírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám