Hlavní obsah
Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) se podle informací Super.cz v sobotu zranila tak, že si zlomila zápěstí na ruce. Žena, která se po úmrtí Václava Havla zase naplno vrátila na prkna, jež znamenají svět, aby prací zahnala smutné myšlenky na zesnulého manžela, utrpěla úraz přímo v divadle po odehrání divadelní hry. Její úterní divadelní představení se ale ruší.

„Mohu potvrdit, že paní Havlová má zdravotní problém a z toho důvodu se v úterý ruší hra Marie Stuartovna, ve které hraje bez alternace hlavní roli. Při páteční děkovačce po představení Cyrano! Cyrano! Cyrano! bohužel upadla na ruku a zlomila si ji. Dnes jsem jí volal, ale zatím nereagovala, takže nevím, zda bude moci odehrát představení příští úterý a středu,“ řekl Super.cz ředitel vinohradského divadelního stánku Jindřich Gregorini.

„Dagmar Havlová byla ošetřena na ortopedické ambulanci vinohradské nemocnice v sobotu odpoledne. Má zlomené zápěstí,“ uvedl náš tamní zdroj bez podrobností. Ve špitále totiž platí přísné informační embargo a ten, kdo by ho porušil a novinářům sdělil něco víc o zdravotním stavu jakékoliv známé osobnosti, letěl by na hodinu.

Bývalá paní prezidentová, kterou nám pro její půvab záviděl celý svět, nereagovala na esemesky. V současné době nemá žádnou tiskovou mluvčí a v nadaci Vize 97, kterou založila s manželem, její zranění odmítli komentovat.

Reklama

Další články

Načítám