Hlavní obsah
Článek

Slovenské ženy pláčou. Držitel titulů Muž roku 2009 a Model of the World 2010 Peter Menky (26) se oženil se svou českou přítelkyní Monikou Dylowicz (24).

Obřad se uskutečnil v pražském kostele svaté Ludmily a hostina proběhla na zámku Chateu st. Havel, kde se řádilo až do rána.

Svatba byla vskutku mezinárodní, tedy česko-slovensko-polsko-řecká. Nevěsta má totiž rodinu v Polsku a v České republice, ženich na Slovensku. Petrův bratr si navíc přivedl svou řeckou přítelkyni, která mimo jiné chytila kytici.

Dvojice si řekla ano po dvou letech a třech měsících vztahu. Dozvěděli jsme se, že zásnuby proběhly minulý rok na Silvestra v Paříži. Peter a Monika budou žít v Praze, kde si chtějí postavit dům.

Svatební cesta se prý uskuteční na Maledivách. „Teď v létě je tam období dešťů, tak termín naplánujeme na později," říká ženich. A co plánování rodiny? „Miminko je zatím v nedohlednu. Nejprve chceme zabezpečit to, aby mělo kde vyrůstat a mělo všeho dostatek. Až potom ho chceme přivést na svět," říkají takřka jednohlasně novomanželé.

Reklama

Další články

Načítám