Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Lucie Bílá (57) má za sebou jeden z nejemotivnějších dnů svého života. V sobotu totiž byla v Hudebním divadle v Karlíně derniéra čtyři roky uváděného muzikálu Carmen, v němž zářila jako jeho hlavní hvězda. Při pózování novinářům s květinami a platinovou deskou za úspěšné cédéčko měla zpěvačka trochu potíže domluvit neposlušnému dekoltu, z kterého vylézalo levé ňadro tak, že nechtěně odhalila i okolí bradavky! Podívejte se na to sami do fotogalerie!

Čtvrt hodiny ovací ve stoje, potoky prolitých slz dojetí a stovky unavených párů rukou od nekončícího potlesku. Navíc desítky kilogramů jídla a stovky litrů alkoholických i nealkoholických nápojů snědených nebo vypitých na následném rautu. To je bilance derniéry Carmen.

„Plakali jsme všichni. V sobotu jsem si naposledy užívala každý tón a každé slovo muzikálu. V neděli jsem měla moře práce, proto jsem pak nechala slavit jiné,“ řekla Super.cz Lucka, jejíž výkon všechny dojal. Na Carmen dorazil i její přítel Petr Makovička s maminkou, po ní ale hned odjeli a čekali na Slavici v jedné z restaurací na pražském nábřeží, než si splní své povinnosti.

Měla totiž před sebou například i dražbu programu podepsaného od všech účinkujících v Carmen a také svého křišťálového srdce. Výtěžek pro potřebné je sedmdesát tisíc korun. A po Carmen ji čeká role egyptské princezny Amneris v Aidě. Hlavní postavu kvůli podobnosti s Carmen odmítla.

„Nehci být ta, která hraje vždy hlavní housle. Chtěla bych, aby se říkalo: To je ta, co ví, co chce a co se řídí svým srdcem. Hlava na jeviště stejně moc nepatří,“ uvedla Bílá, pro kterou má role princezny krásný vývoj, nádherné písničky a hlavně je jiná, než všechny ostatní role. V létě ji čeká sžívání se s postavou. „Budeme se vzájemně hledat, a těším se na roky, které spolu prožijeme,“ dodala Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám